Събота,

Не е за вярване. Това Лили Иванова ли е?

От: Редактор -
7155
Не е за вярване. Това Лили Иванова ли е?
A
A
A

Естрадната ни легенда Лили Иванова за пореден път привлече вниманието на ценители и завистници.

Лили Иванова не издържа три дни на високите 20 сантиметра токчета и пя боса на последния си концерт в София на 16 този месец. На 14 бе първата й изява в НДК, последвана от още две. Снимките разпространи самата тя, а потвърждението дойде и от един известен зрител - оперната певица Дарина Такова, която вчера спечели „Черешката на тортата“. Тя отишла за пръв път на концерт на Иванова и останала очарована, пише Hotnews.bg.

„Слушам я снощи и не вярвам на ушите си. Не говоря за тялото й на момиченце, за космическата енергия и жизненост, за изумителните крака на 20 см ток, които в един момента свали и започна да тича и подскача като дете по сцената.

Това, което ме изумява е гласът. Гласът! Не е възможно човешко същество на 80+ да пее с толкова свеж и непокътнат глас! Не е естествено! Гласът е свързан с хормоните, които особено при нас жените започват да се променят и да намаляват след 45.

Гласът се променя, става по- сух, по- беден на обертонове, по- разклатен, намалява обема и красотата си. Има някои редки случаи, когато певец докрета пеейки до 65- 70, но тогава го приемаме с умиление заради името и кариерата му“, обяснява професионално оперната изпълнителка.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com