Най-желаният ерген е на 45г.

Най-желаният ерген е на 45г. | StandartNews.com

Ангел имал среща, човекът закъснявал и тогава късметлията решил да пусне тото

45-годишен софиянец се превърна за броени минути в най-желания ерген на България. Ангел Михайловски се оказа късметлията, ударил джакпота в държавния тотализатор миналата неделя. Той спечели 3 310 841 лева в играта "6 от 49" с фиш от 90 ст.

Днес тотото пусна лика и името на най-новия милионер. Малко по-късно стана ясно, че Ангел не е женен, дори нямал сериозна приятелка. Това веднага отприщи огромен женски интерес към новоизлюпения богаташ. Социалните мрежи пламнаха от възторжени дамски коментари за Михайловски и откровени предложения за обвързване. Щастливецът обясни, че не играе редовно тото и работи в голяма телекомуникационна компания. "Печалбата ще бъде инвестирана, но ще ми трябват няколко месеца, за да реша в какво. Не мисля да я харча просто така", заяви пред "Стандарт" Михайловски.

След пет дни мълчание новият тото милионер на България най-сетне се появи. Той е от София, на 45 г. и е ерген. Софиянецът Ангел Михайловски спечели примамливата сума от близо 3 310 841 лева в играта "Тото 2 - 6 от 49" в неделя. Щастливата комбинация, която направи мъжът тотомилионер, беше 49, 31, 40, 17, 47, 2. Ангел е служител в голяма телекомуникационна компания и твърди, че не играе редовно тото. "Човекът, с когото имах среща, закъсняваше и затова реших да пусна един фиш. Не съм мислил предварително числата. Не са свързани нито с рождени дати, нито с каквото и да било друго. Не съм сънувал нищо специално, нито съм предчувствал късмета си", заяви пред "Стандарт" 45-годишният щастливец.

Пуснал фиша от 90 стотинки в малкия тотопункт при метростанция "Европейски съюз". След като разбрал, че печели, не повярвал на очите си, помислил, че бърка нещо и няколко пъти проверил числата. Веднага се обадил на близките. "Печалбата ще бъде инвестирана, един равномерен доход в годините впоследствие. Не мисля да я харча просто така за каквото да било. Ще ми трябва няколко месеца, за да реша в какво да вложа парите", казва развълнуваният Ангел. Мъжът не е семеен, но не разкрива подробности дали има приятелка. Той твърди, че парите няма да го променят. Ще продължи да работи в телекомуникационната компания, където е на мениджърска позиция и се чувства добре. Твърди, че прекарва доста време в работата си и не му остава много свободно време. Кара 10-годишен автомобил от среден клас. Твърди, че ще продължи да пуска тото. А тепърва предстои да черпи приятели и познати.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай