Най-красивата сватба в бТВ. Булка с гол гръб СНИМКИ

Поли Гергушева каза ДА на любимия си Борис

Най-красивата сватба в бТВ. Булка с гол гръб СНИМКИ | StandartNews.com

Най-красивата сватба вдигна в бТВ новинарката Поли Гергушева. Тя показа снимки от сватбения си ден в социалните мрежи. Красивата водеща на късните новини изглежда прелестно в дългата си бяла рокля с гол гръб, която я прави не само елегантна, но и супер секси.

Две тънки презрамки и една ефирна панделка са единственото, което краси задната горна част на роклята. Младоженката се е спряла на дреха на българска дизайнерка, учила в модната столица Милано. Цените на уникалните творения на младата моделиерка са съвсем прилични за пазара у нас, наводнен от кичозни и ужасно скъпи булчински рокли, отбелязва Хотнюз.

Поли може да си позволи да носи подобна разголена дреха, защото е запазила чудесната си фигура от конкурса Мис България, който не успя да спечели преди много години. Сватбата на водещата е била в комплекс край София, а Полина и Борис избрали две двойки кумове - семейство за църковния брак и най-добрите си приятели за изнесения ритуал.

Семейството сключи църковния брак в Лозенския манастир “Свети апостоли Петър и Павел”. Там синът им Борис носи пръстените на родителите си до олтара, а таткото на булката я предаде в ръцете на съпруга ѝ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай