Най-красивата лекарка владее уникален пластичен масаж с лифтинг

Д-р Полина Паньова представя най-новия хит в областта на неоперативната пластика - пластичен масаж с лифтинг

Най-красивата лекарка владее уникален пластичен масаж с лифтинг | StandartNews.com

Д-р Полина Паньова, която грабна титлата „Мисис Трансконтинентал“ в престижия  международен конкурс, провел се  в Атланта, щата Джорджия, не спира да развива професионалните си умения в областта на естетичната медицина.

Красавицата се завърна от Англия, където бе част от гостите на престижен форум, събрал в Лондон лекари и пластични хирурзи от цял свят. Като един от най-добрите специалисти в областта на  естетичната медицина у нас д-р Паньова, заедно с колегите си се включи в интензивното обучение и живи демонстрации в сферата на последните новости в естетичната медицина.

Д-р Паньова се похвали със сертификат, който й дава право да  прилага всички нови методики в тази област. Скоро тя ще представи пред българските си колеги най-новия хит в областта на неоперативната пластика, а именно пластичен масаж с лифтинг и моделиращи авторски техники по европейски и световни тенденции, както и  всички техники свързани с проблемната кожа.

Д-р Полина Паньова има впечатляваща професионална биография. Завършила е медицина с медал и пълно отличие Виницкия национален медицински университет „Николай Пирогов“ в Украйна. Завършва клинична ординатура, ендокринология и специализира дерматология. Специализирала е пластична хирургия всяко лято, в продължение на пет години, в Никозия Кипър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай