Наталия Гуркова заряза лъскавите салони

Наталия Гуркова заряза лъскавите салони | StandartNews.com

Наталия Гуркова, "Мис България 1998", вече почти тотално се е отказала от суетата и безсмислието на така наречения светски живот в България.

"Моето най-голямо богатство са децата ми, а не диамантите. Аз съм доста консервативна, когато става дума за традициите - двама души първо трябва да сключат брак, а след това да раждат наследници. Това не се вписва в днешния начин на живот", споделя ефектната брюнетка в празничния брой на Coiffure beauty. Тя и съпругът й Джордже са заедно повече от 10 години, като дълго време са живели на семейни начала. Дъщеря им е на 5, а синът им - на година и половина.

"Трудното в брака е всекидневната борба за баланс, а той се постига с компромиси и от двете страни", категорична е Наталия. Според нея всеки си поставя граници пред личното пространство.

"Формулата за щастие е семейство, работа, приятели, забавления - от всичко по малко или от всичко по много", убедена е Гуркова. Тя поддържа перфектната си форма с тренировки - дори и през бременността - и здравословно хранене. Топмоделът не пие, не пуши, не консумира тесто, захар, месо и пържени храни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай