Наследството на Стефан Данаилов. Какво се случва с Влади

Със скъп недвижим имот в Америка

Наследството на Стефан Данаилов. Какво се случва с Влади | StandartNews.com

Синът на Стефан Данаилов Владимир е инвестирал солидното наследство, което баща му му завеща след смъртта си, в скъп недвижим имот в Америка. Влади се похвали, че заедно със съпругата си Виктория са си купили нова къща в градчето Хънтингтън в Западна Вирджиния, САЩ, пише вестник Ретро.

Това обаче не била единствената добра новина около наследника на обичания актьор. Данаилов-младши най-после започвал официална работа като общопрактикуващ лекар в една от болниците в града, при това още от следващия месец.

Досега той бе стажант и пак участваше в различни медицински манипулации, но вече щял да има правото да практикува самостоятелно, без надзора на други лекари. Тъй като преди официалното му назначаване му отпуснали няколко седмици отпуск, с жена му решили да си дойдат до България, където не са навестявали близките си от доста месеци.

У нас 35-годишният наследник на Мастера искал да види на живо паметника, който Вежди Рашидов подготвя в чест на Стефан Данаилов, тъй като едва ли щял да може да се прибере през декември тази година. Тогава предстои серия от събития, посветени на Ламбо, тъй като се навършват 80 години от неговото рождение.

Заради новото си назначение Влади се отказал да изиграе и баща си в биографичния филм, който племенницата на актьора – Росица Обрешкова, подготвя и иска да представи пред публика точно за юбилейната годишнина от рождението на Ламбо.

Едно от последните предсмъртни желания на Стефан Данаилов бе именно синът му да стане лекар и Влади изпълни повелята му. Приживе легендарният артист остави имането си на наследника си от Ирен Кривошиева, като не ощети и доведения си син Росен Цанков – дете на голямата му любов Мария Данаилова

.Влади наследи 300 хиляди лева от завещанието на баща си, както и земи и лимузина мерцедес, която наследникът на Ламбо продаде съвсем наскоро. Култовият апартамент на Данаилов остана за Росен Цанков, като делът на Влади му бе изплатен в пари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай