Наследница на норвежкия трон се сгоди за шаман

Избраникът Дурек е духовен наставник на холивудски звезди

Наследница на норвежкия трон се сгоди за шаман | StandartNews.com

Принцеса Марта Луиз - дъщеря на норвежкия крал Харалд Пети, се сгоди за американския си приятел Дурек Верет, гласи официалното съобщение, направено от двореца.

50-годишната принцеса, четвърта по линията за наследяване на норвежкия трон, е с 47-годишния Верет, който описва себе си като шаман и лечител в сайта си, от май 2019 г., пишат чуждестранните медии. Дурек е духовен наставник на холивудски звезди, сред които се отличават имената на Нина Добрев, Гуинет Полтроу, Антонио Бандерас и други.

В изявление, публикувано от кралското семейство, крал Харалд и съпругата му кралица Соня обявиха годежа и казаха, че им "желаят всичко най-добро за бъдещето".

„Тя каза "Да"! Когато знаеш, просто знаеш. Няма нищо по-добро от това да си наясно като мъж, че жената, която стои пред теб, е единствената - тази, направена само за теб. Радвам се със сълзи на очи, че мога да прекарам остатъка от живота си с най-чистата, мъдра, могъща жена, която за мен е олицетворение на истинска богиня. Заедно, като духовна двойка, ние ще използваме силата си, за да подкрепим хората да създадат свят, основан на любов и приемане. Промяна на света чрез нашата любов. Любовта се разширява отвъд всякакви бариери и условия. Любовта е свободна и прозрачна. Приканва към растеж и основа. Показва на хората, че сме повече от нашите страхове, нашата омраза или социална обусловеност. Принцеса Марта Луиз е любовта на живота ми. Тя вижда всички мои аспекти, и аз виждам нейните. Аз съм човек, обичащ момиче, което ми връща същото. Сега ще мога да демонстрирам на тази божествена жена колко много я обичам до края на живота си. Никога не съм бил по-щастлив", написа в Инстаграм избраникът ѝ, публикувайки снимка, с която обяви годежа им.

Марта Луиз има три дъщери от първия си брак, който приключи през 2016 г., припомня БТА. Според медиите в родината ѝ, тя планира да се премести в Калифорния заедно с момичетата.

Наред с изпълнението на представителните си функции, тя е автор и на книги, в които твърди, че има контакти с ангели.

По-големият брат на Марта Луиз - принц Хокон, е първият наследник на трона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай