Наше момиче с бляскаво представяне в конкурса Мис Вселена

21-годишната студентка от България премина през първите кръгове на модния подиум

Наше момиче с бляскаво представяне в конкурса Мис Вселена | StandartNews.com

Българката Елена Данова се нареди във водещата десетка на най-добрите вечерни рокли в един от най-големите конкурси за красота в света - Мис Вселена. 21-годишната студентка по „Връзки с обществеността“ премина през първите кръгове на модния подиум, съобщава "Монитор".

От водещите публиката научи за нея какво е образованието й, че е участвала в реклами и филми, както и че се стреми да намали въглеродния отпечатък, който оставя върху природата, като се стреми да ходи пеша и да използва все по-малко автомобила си. Освен това Елена обича да организира и благотворителни събития.

Данова вече се представи в бански костюм, национална носия и вечерна рокля, което й донесе позиция в топ 10 на конкурса. За най-добър официален тоалет бе поздравена Мис Франция, като българката остана на девето място. Останалите красавици, които влизат в списъка, са представителките на Великобритания, Индия, Чехия, Кайманови острови, Чили, Аруба, Хондурас и Колумбия.

Впечатление именно на дефилето на вечерните рокли направи, че голяма част от момичетата не са имали време да свикнат с високите токове и облеклата си, заради което често се подхлъзваха на модния подиум. Въпреки това реакцията на публиката беше повече от положителна, като присъстващите почти винаги аплодираха бурно притеснените момичета.

Юбилейното 70-о издание на Мис Вселена се провежда в Ейлат, Израел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай