Наша журналистка със сензационна снимка на Риана

Певицата е бременна

Наша журналистка със сензационна снимка на Риана | StandartNews.com

Бременната Риана бе засечена от българската журналистка Пепа Петрова, която от години живее в Лос Анджелис. Случката се разиграва пред бебешки магазин, който бил затворен специално за звездата от Барбадос, пише "Филтър".

„Първоначално не разбрах защо има толкова много папараци пред магазина, но когато разбрах, търпеливо изчаках с колегите около два часа звездата да си напазарува между 7.30 и 9.45 вечерта обяснява Пепа Петрова. По едно вре ме охранителите ѝ започнаха да изнасят над 10 чанти към лимузината.

Бащата на бебето A$AP Rocket не беше с нея. Изпълнителката изглеждаше много щастлива и развълнувана, докато избираше дрешки за детето, предимно в розово. На излизане всички я снимаха, но само аз я заговорих за бъдещото майчинство. Непрекъснато повдигаше розовата си риза, обсипана с кристали, и гордо показваше корема си.

Очевидно скоро ще е щастливото събитие. Много е хубава на живо, движи се грациозно въпреки корема, държи се естествено. Когато ѝ казах, че е красива бременна жена, ми отвърна: Thank you, mi amora! (Благодаря ти, моя любов! - б.р.) По чувствах се специална, че само с мен размени няколко думи!"

Българската журналистка никога преди това не е засичала Риана, въпреки че се е виждала с куп знаменитости в Лос Анджелис. Неотдавна тя разказа и за друга своя среща - с Арнолд Шварценегер, който се придвижвал с колело до фитнеса, където тренира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай