Наша естрадна легенда потъна с луди пари! Битката

Какви са премеждията и ще стигнат ли до щастлив край

Наша естрадна легенда потъна с луди пари! Битката | StandartNews.com

Кралицата на шансона Богдана Карадочева е повела тежка съдебна битка за половин милион лева. Певицата и съпругът ѝ Стефан Димитров се опитват да си върнат огромната сума, след като преди време станаха жертви на подла измама, пише вестник Ретро.

В продължение на 15 години те имаха съдебни разпри с друго семейство, а давността на делото изтекла заради проточването на делото и звездите не могли да получат търсеното обезщетение. „Това е безобразие! Когато едно дело се отлага в годините, естествено, че ще загуби давност. Извършва се едно непочтено нещо към нас!

Чакахме 15 години, а все отлагаха делото с по 8-9 месеца. Сега казват, че е изтекла давността. Ще обжалваме, това не е нормално“, сподели певицата, която вече е завела нов иск.

Карадочева обяснява, че навремето с мъжа ѝ дали сериозна сума пари на техни уж добри приятели съпрузи, които им обещали, че ще станат съсобственици на хотелски комплекс в Слънчев бряг. Впоследствие обаче се оказало, че са били измамени и инвестицията се изпарила. Точният размер на сумата, с която певицата и композиторът са изгорели, е 514 720 лв.

„Ще се борим докрай! Справедливостта и истината трябва да победят! Вярвам в Бог и в доброто, истината ще победи! Не може бандитите да успяват! Ние се доверихме на тези хора, станахме им кумове в църква.

Как спят, не знам“, категорична е обичаната естрадна легенда. След 15 години разтакаване по съдебните зали, след които със Стефан не получили очакваното възмездие, сега случаят им ще бъде отнесен към Върховния касационен съд. Именно третата инстанция ще има окончателната дума по спорния процес, а Богдана се надявала най-после развоят да бъдеположителен за тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай