Народът полудя! Колко плаща за среща с Джони Деп

Hollywood Vampires" ще изпълнят едни от най-големите рок хитове на всички времена

Народът полудя! Колко плаща за среща с Джони Деп | StandartNews.com

Фенове на Джони Деп от Пловдив и цяла България броят по 3 бона за лична среща с Джони Деп. На 12 юни 2023 г. в София за първи път пристига супергрупата "Hollywood Vampires", а двигателите на звездната формация са именно известният "карибски пират", легендите Алис Купър и Джо Пери от Aerosmith, пише Марица.

Билетите за концерта вече са в продажба, а заедно с тях бяха пуснати и ВИП пакети, които включват и среща с бандата. Именно тяхната цена удари 3000 лв. Мeet and greet опцията предизвика голям интерес сред феновете. Те ще могат да се снимат с любимците си, да си разменят по някоя приказка, както и да получат автографи. „Приятно сме изненадани от интереса към ВИП пакета, който се продава отделно от билетите и е изцяло организиран от мениджмънта на групата“, споделят организаторите на концерта в България. 

Деца до 6 години влизат без билет и без право на седящо място. Иначе нормалните цени на билетите са 90 лева за правостоящи, 150 лева за пред сцената, от 110 лева до 170 лева - за седящи. 

На концерта си в столицата "Hollywood Vampires" ще изпълнят едни от най-големите рок хитове на всички времена. Събитието е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с огромно желание за истински рок след 3-годишна пауза.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай