Напрежение! Астролог ни смрази за Гергьовден

Какви са прогнозите му

Напрежение! Астролог ни смрази за Гергьовден | StandartNews.com

За опасност от трусове и мощни бури през май предупреди астрологът – физик Филип Филипов. Възможни са 2-3 дни преди и след Лунното затъмнение на 5 май, сподели във Фейсбук той.

Астрологът, който предсказа с точност катастрофалния трус в Турция 18 дни преди замята да се разтресе, обясни, че Уран е в основата на очакваните катаклизми. Той обаче успокои почитателите в социалната мрежа като разкри, че една прекрасна небесна фигура ни помага в  любовта. 

„Уран е много активен и това показва, че ще има още подобни (б.а. катастрофални) явления, защото това поведение на съзнателното и могъщно същество, което наричаме Слънце се случва, за да предупреди и коригира поведението на човечеството“, сподели във Фейсбук Филипов.

Той обясни, че Меркурий е твърде близо до Уран, а това показва, че са задействани редица астрални, ментални и каузални процеси, които кристализират като огромни избухвания от Слънцето и мощни магнитни бури. 

„За съжаление, това само засилва тенденциите към сеизмични събития, опасни метеоявления, мощни бури със светкавици и рядко виждани природни стихии“, пише астрологът.

Астрологът разкри, че в момента в небето може да се наблюдава равнобедрен положителен триъгълник между съвпада на Юпитер и Ерида, Венера и Луната. „Това подкрепя емоциите и чувствата на хората, като ги води към по-висш идеал за Любовта. Налице е нова възможност за осмисляне на любовния живот в по-голяма дълбочина“, добавя той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай