Надпреварата започна. Наш град щурмува европейски столици

Масирана кампания за летния сезон

Надпреварата започна. Наш град щурмува европейски столици | StandartNews.com

Месеци преди началото на летния туристически сезон - рекламата за Южното ни Черноморие започна. Предвидени са 2,4 млн. лева. Билбордове в столиците на големи европейски държави и реклами по метростанции и автобуси ще привличат туристи в Бургас и съседните морски общини. Към тази идея прибавяме и мощна онлайн реклама, обявиха от Министерството на туризма.

"Говорим за маркетингови стратегии, които ще бъдат използвани и приложени в страни от цяла Европа. Ще се реализират чрез общини и туроператори. Община Бургас, в партньорство с няколко съседни, ще бъдем рекламирани в Полша, Великобритания, Скандинавските страни. Ще се опитаме да си върнем добрите позиции в Германия", съобщи зам.-кметът по туризъм и спорт на Бургас Манол Тодоров пред Bulgaria on Air.

По думите му по-масирана кампания за летния сезон се очаква към края на януари и средата на февруари.

"Различни билбордове, табла в метра, автобуси, видеа. И дигитална реклама. Надяваме се на силен летен сезон. Южното Черноморие може да предложи интересен целогодишен туризъм", каза още Тодоров.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
павел
преди 3 месеца

Alfazon е просто бомба: секс за 3 часа без почивка, здрава ерекция, ярки оргазми и море от сперма. Това е просто незабравимо и безопасно на всяка възраст. Купих го тук на разпродажба ---- https://do.my/alfa

Откажи