Четвъртък,

На три зодии им върви по вода, за друга има романтична изненада

От: Стандарт -
8833
На три зодии им върви по вода, за друга има романтична изненада
A
A
A

ОВЕН

Ден, пълен най-вече с приятни изненади. Очаквайте добри новини, а и предложения, които веднага може да приемете. Обсъждането на важни проблеми е добре да правите в неформална обстановка. Дори и за най-простите и скучни неща ще говорите така, че хората ще искат да ви слушат дълго.

ТЕЛЕЦ

Днес няма да има трудности, които да не можете да преодолеете. Отлично ще се справяте, и бързо ще се ориентирате как да достигнете целите си. Може да започнете и нещо ново. Не са изключени и приятни новини. Ще се видите с хора, с които дълго време не сте срещали.

БЛИЗНАЦИ

Днес много от нещата, които сте замислили, няма да можете да осъществите. Но вие сте достатъчно търпеливи и няма да се откажете от започнатото, докато не получите желаният резултат. За мнозина от вас този ден ще е свързан с възстановяване на отношения – делови или приятелски.

РАК

Денят е подходящ и за самостоятелна работа, и за съвместна дейност. Добре ще се разбирате с околните, а това ще доведе до появата на по-смели планове. Реализацията им ще е въпрос на време, така че, просто се запасете с търпение и чакайте по-благоприятния момент. Предстоят ви романтични изненади.

ЛЪВ

Динамичен ден, с доста напрегнати моменти, но положителното все пак ще преобладава. Ще се справите с всички трудности и ще намирате правилните отговори. Някои от вас ще намерят надеждни партньори. Ще имате много нови идеи, но обмислете внимателно, коя да започнете да реализирате.

ДЕВА

Днес не всичко ще върви по план. Ще трябва да импровизирате и да експериментирате, да намирате собствени начини за постигане на целите. Бъдете търпеливи. Ако сутринта е минала в работа и грижи, то следобед ще може да отдъхнете и възстановите силите си. Новина можа да ви обърка.

ВЕЗНИ

Отличен ден, подходящ както за самостоятелна работа, така и за колективна дейност. Разбирате добре околните и намирате правилния подход при разрешаване на казуси. Очаквайте предложения, които ще ви изненадат, а интуицията ще ви подскаже, на кое от тях да отговорите със съгласие.

СКОРПИОН 

Отличен ден с много поводи за радост. Обстоятелствата са благоприятни за нови начинания. Не губете времето си и не разпилявайте енергията си. До вас има хора, които с удоволствие ще ви помагат. Имате достатъчно сили да се справите и с най-сложните задачи. 

СТРЕЛЕЦ 

Сложен, но не толкова лош ден. Това, което обикновено не ви затруднява, днес ще изисква доста усилия от ваша страна. Не се бойте от трудностите. Ако сте настойчиви, ще постигнете нужните резултати, колкото и лоши да са обстоятелствата. Вечерта ще имате възможност да си починете и да възстановите силите си.

КОЗИРОГ

Денят ще е пълен с приятни изненади. Ще ви върви там, където не сте очаквали. Може да се захванете с нещо съвършено ново. Бързо ще се ориентирате и в най-заплетените ситуации. С удоволствие ще помагате на околните. Така ще спечелите нови съюзници и приятели.

ВОДОЛЕЙ

Днес няма да имате кой знае какви успехи, но за сметка на това, може да осъществите някои от старите си проекти. Близки и познати с удоволствие ще ви помагат. Тези нови съвместни дейности могат да се окажат начало на дълго приятелство. Очаквайте новини, които ще променят плановете ви за вечерта.

РИБИ

Днес ще сте доста напрегнати. Ще се тревожите и за дреболии. Дълго няма да можете да се успокоите. За мнозина от вас подкрепата на близките ще се окаже много важна. Рутинните дела ще ви отвлекат от неприятните преживявания. По-късно ще се появят и свежи идеи, които ще реализирате в близките дни.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички