Мъжете проляха кръв във "Фермата"

Новият сезон започна варварски

Мъжете проляха кръв във "Фермата" | StandartNews.com

Новият сезон на "Фермата" започна варварски. Причината - в стопанството бяха допуснати само половината участници и то мъжката част, 12 яки мачовци, надъхани за битка. Дамите ще се включат в екшъна в понеделник, увериха Иван и Андрей.

Още в началото на премиерния епизод се проля кръв. Бившият наемник от Ирак Мариян Щерянов свали кожата на ръцете си, докато размахваше брадва в първата колосална битка под открито небе, а на дланите му цъфнаха страховити рани. Въпреки отличната си физическа подготовка той падна от строителя Виктор Каров и от търговеца на горива Пламен Пеев след изтощителен сблъсък и беше пратен да нощува под открито небе. Мариян има минало в тъмните среди, носел е прякора Бесния. Бил е част от банда за кражби, а сега се разкайва и търси опрощение. Днес е собственик на стопанство за земеделски култури, дадено му от хората, на които е бил лична охрана.

В премиерния епизод стана ясно и кой ще се изживява като Дон Жуан. Един от най-младите участници - Пламен, показа впечатляваща физическа форма и харизма в първата битка с конкурентите си под открито небе.

Пламен не се страхува от промените. Има нужда да бъде различен, да провокира. Ерген е. Харесва жените с комерсиална визия, но не и с комерсиално поведение. Израства в религиозно и праволинейно семейство, което се опитва да наложи своите ценности и да начертае пътя му. От Ябланица отива в София и започва да се развива в голяма световна корпорация. Скоро осъзнава, че преследва чужди амбиции. Отказва се от кариера в големия град и се връща в родното си място - решение, заради което майка му го смята за неудачник. Към "Фермата" го води желанието за победа и нуждата да отправи своите послания - да вярваме в себе си, а не във висша сила.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай