Мъск пак шокира. Раздели се с жена си

Двамата бяха заедно три години и имат син с необичайно име

Мъск пак шокира. Раздели се с жена си | StandartNews.com

50-годишният американски милиардер Илон Мъск, основател на SpaceX и Tesla, се раздели с 33-годишната си партньорка певицата Граймс. Двамата имаха 3-годишна връзка от която им се роди син. Мъск потвърди новината за раздялата пред Page Six.

Разделихме се, но все още се обичаме, виждаме се често и сме в страхотни отношения. Работата ми в SpaceX и Tesla изисква от мен да живея предимно в Тексас или да пътувам в чужбина, като нейната работа е съсредоточена в Лос Анджелис. Сега тя е с мен, а бебето е в съседната стая, каза Мъск.

Романсът на двойката стана известен през май 2018 г. Две години, след като започнаха връзка, те имаха син, на когото дадоха необичайното име X Æ A-12. По-късно обаче влюбените бяха принудени да го променят на X Æ A-Xii, както се изисква от законите на щата Калифорния.

Детето е шесто за Мъск и първо за любимата му.

Двойката е видяна за последно заедно на Met Gala по -рано този месец. Вярно, на червения килим Граймс позира сама, но вътре тя вече беше с любимия си. След това те се появиха заедно на затворено частно парти в един от клубовете в Ню Йорк, а на следващия ден заедно напуснаха града.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай