Мрежата жужи около Кристина от "Ергенът". Въртят ли се едни пари?

Всички коментират красавицата

Мрежата жужи около Кристина от "Ергенът". Въртят ли се едни пари? | StandartNews.com

Кристина от "Ергенът" напусна риалитито, но остава една от най-коментираните участнички в него, не само защото е умна и красива. Първата ѝ среща с Евгени се превърна в последна. Но красавицата наскоро нееднозначно намекна, че истината за напускането ѝ е друга, тя дори пожела Евгени да говори, пише сайтът vbox7.com.

Криси също така сподели, че подаръкът, който е направила на Евгени при влизане във формата, е идея и дело на продукцията. Ако сте забравили, миската, която е и юрист по образование, подари на Евгени споразумение, изпипано в юридически стил. Е, явно това не е била истинската идея на Криси.

Красавицата, която направи първата си много малка роля в сериала "Много мой човек" на NOVA, пресподели пост, в който фенове разконспирират защо Криси е напуснала шоуто. Те смятат, че нейното поведение е респектирало твърде много Евгени Генчев, който се почувствал несигурен в нейната компания. Криси, пишат феновете, останала студена и критична, а това затворило емоционално пианиста.

Миската сподели друго мнение на стори в Instagram, според което тя не е останала в шоуто, защото не се плащали хонорари. Темата бе повдигната и в предния сезон на "Ергенът", но така и не стана ясно дали момичетата получават пари за престоя си. Самата Криси не е коментирала финансовата страна и имало ли е такава изобщо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай