Море от сълзи в "Ергенът". Драма с Благовеста

Бонбонова с признания за бивш любовник

Море от сълзи в "Ергенът". Драма с Благовеста | StandartNews.com

В море от сълзи бяха удавени зрителите на „Ергенът” в четвъртък вечерта. Епизодът бе повече от емоционален. В него всички момичета бяха поканени на групова среща без Благовеста. За нейно щастие обаче докато тя не спираше да плаче и да се самосъжалява във вилата, Виктор я изненада приятно и я отведе на романтична индивидуална среща.

Двамата се насладиха на прекрасен ден на морския бряг, а в края на срещата Виктор я отведе на романтична вечеря , на която останалите момичета им готвиха салати, предястия, основни ястия и десерти. Дамите, които бяха на груповата среща, бяха повече от ядосани и разочаровани и не приеха добре решението на Виктор.

Пълен обрат донесе на този фон Церемонията на розата. За най-голяма изненада на всички без цвете остана именно Благовеста – въпреки личната си среща с Виктор. Бонбонова се разрида. Тя не спираше да плаче, питайки какво е сгрешила и дори каза, че не иска да живее.

След напускането на имението, Благовеста гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис", където сподели, че бившия й приятел се казва Пламен Димов, с когото са били заедно цели 8 години. Издаде, че са били сгодени и са планирали сватба, но друга жена е развалила плановете им и ги е разделила окончателно.

Разкри, че в момента няма приятел до себе си и търси своята нова приказка, в която да повярва и може би принцът на бял кон, в който да се влюби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай