Мисис България Вселена 2020 става учителка

Валери Стефанова предлага безплатни уроци по английски

Мисис България Вселена 2020 става учителка | StandartNews.com

"Мисис България Вселена 2020", която от години живее в Лондон, предлага уроци по английски език. Те ще се провеждат онлайн и ще бъдат абсолютно безплатни за всяко дете, чиито родители се свържат с Валери Стефанова - последната носителка на титлата за най-атрактивна омъжена жена.

Гордата притежателка на красива корона Валери специализира криминално право. "Когато сме в граждански спор, хората спорят само за пари, власт, фирми. А в криминалния съд вече хората спорят за свободата си. Винаги съм искала да помагам на хората", споделя избора си на професия красивата българка пред Нова.

Пътят на "Мисис България Вселена 2020" тръгва от Хасково, минава през София и продължава към Лондон. Без да познава никого и без да говори езика. "Нямаше такива модерни технологии като Viber, WhatsApp - да се чуваме с някой. Спомням си, че майка ми се обаждаше от пощата веднъж седмично, понеже беше много скъпо. И така, трябваше да се сблъскам с един много труден живот, за да успея по-нататък", спомня си Валери.

Тогава бъдещата "Мисис" е все още на 24. Заминава заради английския. Но остава заради любовта. А когато той пътува по работа, Валери го следва. Навсякъде. "Това изцяло ме промени. След всяка една държава, когато са прибирах, аз бях различна. Това, което видях по света, е нещо, което ме промени за цял живот. Срещнах различна култура, различен манталитет. Срещнах много богати хора, много бедни, някои потресаващи гледки", споделя тя.

56 държави по-късно и след години живот в Барбадос и Китай, Валери се връща в Лондон. Омъжва се и ражда момиченце. Локдаунът обаче я довежда в София. И остава тук. А равносметката за престоя звучи така - титла за най-атрактивна омъжена българка и една инициатива в полза на децата под формата на безплатни уроцили по английски. За да им бъде по-лесно, отколкото било на нея.

Уроците ще бъдат онлайн, като част от екипа ще бъде и самата Валери. Единственото условие е децата да бъдат между 13 и 18-годишни. И да имат желание да учат. Всеки, проявил интерес, може да се свърже с Валери на профила й във Фейсбук или Инстаграм - Mrs Bulgaria Universe 2020.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай