Петък,

Мисис България Роксана Кирилова с благотворителна акция по Коледа

От: Стандарт -
Мисис България Роксана Кирилова с благотворителна акция по Коледа
A
A
A

В навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово, Мисис България Роксана Кирилова и известна столична мандра станаха символ на човечността и отзивчивостта в името на доброто.

Те организираха благотворителна акция към кризисният център на фондация П.У.Л.С  в гр. Перник, в който дариха едни от най-ценните и нужни хранителни продукти-кисело мляко и сирене.

За жените и децата, минали през домашното насилие и потърсили помощ в Центъра, това е повече от Коледен подарък. За тях това е израз на надежда, оптимизъм, вяра и отношение, че въпреки всичко Витлеемската звезда свети и за тях.

Името на Мисис България Роксана Кирилова се свързва с различни стойностни социални каузи, а тази дейност тя е превърнала в свое призвание.

Въпреки всичко, тя не можа да скрие сълзите си, получавайки Благодарствена грамота от мандрата за подкрепата и приноса в посока позитивна промяна на нагласите на нашето общество, връчена от председателя на Фондация ”П.У.Л.С” Екатерина Велева.

За нея това е най-ценният подарък - признателността и благодарността!

Красавицата не пропуска благотворителните кампании на Фондация ”Мечта за дете”,  участвала е в първата благотворителна инициатива на Рицарите на Малта у нас. Заедно със сина си Марк участваха в  благотворителната кауза „Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”, Роксана Кирилова се разписа и в кампанията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни продукти и парични средства. Вместо подарък играчка за 1 юни, Рокси подари на сина си  вълнуващо преживяване – двамата зарадваха децата към Фондация П.У.Л.С с многобройни подаръци.  Последното й впечатляващо участие бе в най-голямото благотворително спортно събитие в подкрепа на пациенти с рак на гърдата в Европа - Race for the Cure.

Роксана Кирилова е носителка е на наградите „Business and Fashion Woman“ от „Business & Fashion Awards“,  „Бизнес дама на годината” в категория  „Благотворителност” и др.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички