Мис България за гафа: Те я блъскаха, всички бяха полудели

Мис България за гафа: Те я блъскаха, всички бяха полудели | StandartNews.com

Горда съм, че не се прославих моето име, а страната ни. Това заяви Радост Тодорова пред бТВ във връзка със световната слава, която придоби през последните дни.

Тодорова се превърна в сензация във Филипините, където нейни снимки и кадри от финала на Мис Вселена се въртят по националните телевизии.

Когато короната била смъкната от главата на Ариадна, всички миски се струпали около нея, за да я утешават. А победителката „Мис Филипини" останала сама. Тогава нашата Радост отишла да я подкрепи.

„Те я блъскаха, всички бяха полудели. Крещяха й „Отстъпи", разказа Радост, цитирана от "Блиц". Заради непристойното си поведение дори „Мис Германия" била дисквалифицирана.

Освен това филипинката пожелала да сложи отново короната на колумбийката и двете заедно да излязат напред с вдигнати ръце като победителки. Това не било излъчено по телевизията, защото ефирното време свършило. Но то така и не се случило.

Радост плени сърцата на хиляди по света с искрената си реакция към Мис Филипини Пиа Алонсо Вурцбах като я подкани да отиде и да вземе короната си на Мис Вселена, секунди след като се оказа, че водещият на шоуто Стив Харви коронова грешна красавица – Мис Колумбия Ариадна Гутиерес Аревало.

Нашата красавица разказва, че искрено харесва и подкрепя Мис Филипини след трите седмици, в които са живеели заедно, защото тя е била искрена и добронамерена. По думите ѝ е имало твърде много участнички в конкурса, които са се престрували и са играли определени роли по време на Мис Вселена.

Според Маги Вълчанова, организатор на Мис Национален отбор по футбол и Мис Вселена, българките и европейките като цяло не са достатъчно подготвени за конкурси от мащаба на мис Вселена. За разлика в други части на света подкрепата на кралиците на красотата е национална политика на държавата. И Филипините, и Колумбия са пример за такива страни. Вълчанова даде за пример мис Индия, която е пристигнала с 28 куфара и деветчленен екип.

Мис България пожела на всички българи са бъдат себе си, да не се притесняват да показват истинската си същност и да не спират да се забавляват.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай