Миро остана на тъмно в Корфу

Буря застигна певецът докато е на почивка в Гърция

Миро остана на тъмно в Корфу | StandartNews.com

Гръмотевична буря застигна Миро, докато се наслаждава на идилията на гръцкия остров Корфу. Певецът засипва профила си в Инстаграм с красиви кадри от почивката си в южната ни съседка и в един от постовете си разкри, че е останал на тъмно, вследствие на лошото време.

"След дъжда въздухът блести. Гръмотевичната буря, (нашият домакин Ари каза “сега вече знаете защо Корфу е толкова зелен”) която спря токът в къщата, (но за сметка на това край нас се разреждаха електрическите заряди на стотици мълнии), изми и далечините. Можеш да видиш кристално ясно на стотици, може би хиляди километри. Въздухът е вкусен и хрупкав, мирише на мащерка и непознати билки и треви... Ели ме снима на кръглата като арена тераса, която наричам “моята концертна зала” и която някой ден (скоро) ще ви покажа подробно и разкажа за нея и околността", написа Миро.

Певецът се наслаждава на гръцката природа в компанията на любимата си Ели, в която очевдино е безпаметно влюбен и в пълна хармония.

Миро сподели и че са имали неочаквани гости. 

"Преди няколко дни, с изгрева на пълната луна край ухаещото барбекю се материализира куче със златисти очи и весели петна по муцунката... радостта ѝ беше толкова експлозивна, като че сме приятелите, които е очаквала цял живот! Поведението ѝ щеше да бъде още по-достоверно, ако не ѝ течаха лиги докато гледаше как се храним. Оказа се кучето на комшиите- Тиси, и е сладка, изпечена манипулаторка (не сме нито първите, нито вторите “жертви” на пухкавия и чар). Днес ни навести и красива, сива котка. Влезе тържествено през входната алея, дари ни с любов и с благодарност прие почерпка... Май пак е на комшиите. После Ели спомена, че може Тиси да и е подшушнала “иди при онези новите, хранят добре”. Тази вечер пак запалихме барбекюто, и когато благоухания дим изпълни околноста, о!изненада, Тиси пристигна от маслиновите горички цялата щастие, грейнала като коктейлна мацка в рокля с пайети, и поведение тип “Къде ходихте, О, сърца мои, цяла вечност ви търся”. Снимах се с нея. Разбира се, не беше безплатно! Струваше ми цяла пържола", написа певецът, споделяйки няколко кадъра със сладките животни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай