Милиони! Как Виктор Николаев стана имотен крал

Къде хванаха да почива през лятото тв водещият

Милиони! Как Виктор Николаев стана имотен крал | StandartNews.com

Прочулият се като имотен крал журналист Виктор Николаев продължава да разширява империята си, пише "Ретро". Това лято водещият на Здравей, България се сдобил с луксозна собственост и в съседна Гърция, където години наред със семейството му традиционно отмарят по няколко пъти годишно.

Почти през цялото лято Николаев бил забелязван в курорта Неа Мудания, който се намира на третия ръкав на полуостров Халкидики. Местните коментират, че тв водещият харесал спокойното селце още преди години, но най-после се решил да придобие апартамент там, вместо да плаща непрестанно за скъпи хотели.

Въпреки че курортът не е от най-пренаселените, все пак родни туристи разпознавали Николаев по плажовете в околността. През целия летен сезон той си почивал в компанията на по-възрастната си съпруга Людмила, която е журналистка в БНР, както и с дъщеря им Дара, която е вече в тийнейджърска възраст.

Докато двете любими дами на Виктор нямали притеснения и се наслаждавали на почивката си спокойно, журналистът бил вманиачен да се крие със слънчеви очила и шапки, за да не бъде разпознат на плажа.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай