Мила Роберт в дует с Цитиридис

Дъщерята на Ваня Щерева иска да направи певец от водещия

Мила Роберт в дует с Цитиридис | StandartNews.com

Мила Роберт - дъщерята на Ваня Щерева, си е поставила за цел да направи певец от Николаос Цитиридис. Младата звезда вече е записала дует с водещия, за когото се знае, че дълго време се е изявявал като музикант преди да изгрее на малкия екран - той е бил барабанист в училищна банда. Сега вече има възможност и да пее „доколкото му е възможно“, както се изрязяват близките на дуетната му половинка Мила, пише "Уикенд".

Цитиридис е не само певец, а и съавтор на предстоящия дует – той сам е написал текста, който изпълнява. Съответно Мила е написала своята част. Песента им се казва „Смешно е“. Двамата изпълнители се уговорили да я направят преди няколко месеца, когато Роберт била гост на предаването на шоумена заедно със своя колега Тино. Клипът към парчето е сниман преди няколко дни, но официалната му премиера ще е в началото на август, твърдят източници на изданието. В парчето Мила играе ролята на бременна половинка на Цитиридис.

Това не е първата музикална изява на гърка, откакто е водещ в Би Ти Ви. Наскоро той направи „римейк“ на парчето „От икебана дървесата ги боли“ заедно с Деян Неделчев-Икебаната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай