Михаела Филева: Не съм готова за семейство

Още мисля за кариера и музика, каза певицата

Михаела Филева: Не съм готова за семейство | StandartNews.com

Не съм готова за семейство. Още мисля за кариера, за музика. Това каза Михаела Филева в интервю за бТВ.  Най-усмихнатото момиче на българската музикална сцена изживява най-успешната си година до сега. Не спира с новите песни, вторият й албум е факт, първият й самостоятелен концерт в зала 1 на НДК бе разпродаден светкавично, а сега е и на първото си самостоятелно турне в цялата страна.

Когато се заговори на дали съм готова за семейство, рязко ставам на 15 и започвам да твърдя, че животът е пред мен и че има още толкова много време. Мисля за това, имам човек до себе си, който е много, много специален и с когото мога да си представя някой ден как това се случва. На този етап, обаче, наистина, като се заговори за това, съм отново на 15, каза Михаела. И допълни: "Радвам, че в личен план мога да намирам подкрепата за това, това да се случва с лекота без да имам нужда да обяснявам защо или каква е причината да не съм вкъщи в 8 вечерта и да не съм сготвила вечеря, да кажем.".

А на въпроса дали си е представяла успеха точно по начина, по който й се е случил, Филева отговори: „Ако трябва да съм искрена, големите ми мечти в началото стигаха до там един конкретен столичен клуб, който тогава отваряше врати, тогава бях мисля, че на Рут Колева на перформанс 2011 г. си казах: "Боже, как мечтая някой ден на тая сцена да мога да се кача с група и да има някой, който да слуша", даже не знам дали ще бъде авторска музика. Това ми е било най-смелата и най-голямата мечта, нищо общо с размаха, с който всичко в момента правя има. Така че не, не съм си го представяла така изобщо.”.

Следващите дати от самостоятелното турне на Михаела Филева са 17 октомври (Благоевград), 23 октомври (Велико Търново) и 24 октомври (Варна).

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай