Мика отново се влюби

Мика отново се влюби | StandartNews.com

Мика Стоичкова отново се влюби. Щерката на Камата се похвали вчера във Фейсбук, че има ново гадже. Явно тя държи на романтиката, за да съобщи новината на връх Свети Валентин. 

"Купидонската стрела най-накрая спука сърчицето на лицето му и заветният час настъпи... Моето слънце изгря! Ние се обичаме, но не само днес! Пожелавам го и на вас...", пише под снимка на Мика с любимия й. Красавицата си е сложила сърце на главата чрез фотошоп, а настроението на статуса й е "влюбена".

Запознати твърдят, че Мика се е запознала с новата си любов в САЩ. Той ще замести Иво Аръков, с който българката имаше връзка, но двамата се разделиха преди месеци.

По-рано дъщерята на Христо Стоичков се похвали в социалната мрежа, че има свой личен блог, чрез който ще се опита да скъси дистанцията между нея и почитатели й. "Щастлива съм да споделя с вас, читателите на www.mikamarstyle.com, че чрез своя блог, освен, че ще успявам да скъсявам дистанцията помежду ни и да ви правя съпричастни с емоциите, които изпитвам в един далечен свят, местата, които посещавам, но от днес вече ще упражнявам и своята страст – журналистиката", пише тя.

Мика обещава на феновете си интересно интервюта с популярна личност всяка седмица. "Формата на въпросите, на която съм се спряла е тип „лексикон", именно защото ценя времето на събеседниците си и за мен е важно докато ми отговарят, да се забавляват и опознават сами себе си', споделя още тя. Сани Жекова е една от първите известни личности, които дадоха интервю за Стоичкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай