Мелани Грифит репетира в Бояна

Мелани Грифит репетира в Бояна | StandartNews.com

София. Мелани Грифит, която се приземи в понеделник вечер в София, се затвори в Киноцентъра.

Холивудската звезда, прочула се с хита "Работещо момиче", цял ден пробва костюми и тества макиажи за новата си роля - в екшън фантастиката "Аутомата". Продуцент на лентата е Антонио Бандерас, съпругът на Мелани. Двамата снимат за първи път заедно след сватбата им през 1996-а. Те се залюбват година преди това отново пред камерите на "Две са твърде много. "В мига, в който я видях, изгубих ума си по нея. Знаех, че оттук нататък ще бъдем заедно", споделя Антонио.

В "Аутомата" Антонио Бандерас играе застраховател, който разследва инцидент в компания за роботи. Неговият герой ще стигне до ужасяващи факти, които заплашват бъдещето. Мелани Грифит е в ролята на "часовникар" - тя нелегално поправя роботите, които са главните герои - високи почти два метра, сложно произведени от "Ню Бояна" и управлявани чрез сложни механизми. Режисьор е Габе Ибанес, бюджетът е 35 милиона долара.

Мелани дойде за уикенд в София, докато Бандерас снимаше в Бояна "Кодът" с Морган Фрийман. Тогава тя успява се пусне по столичните бутици и да хареса президентския апартамент в грандхотел "София", където двойката са настанени и сега. Бандерас и Мелани живеят между Малага и Лос Анджелис.

Последната силно запомняща се роля на Грифит бе в римейка на "Лолита". Мелани дебютира на Бродуей през 2003-а в мюзикъла "Чикаго". В момента нейната кариера е във възход. След "Аутомата" звездата влиза веднага в още два филма - драмите "Пет хубави години" и "Акил", чиято поява на големия екран се очаква през 2014-а. Проектът отново е на Бандерас.

Грифит е и от най-изкусителните дами в Холивуд. Бандерас е чак четвъртият й брак. Първият й мъж е Дон Джонсън, който на два пъти се жени за блондинката - през 1981-ва и от 1989-а до 1996-а. В паузата от осем години през 80-те Грифит е омъжена за Стивън Бауър. Мелани има по едно дете от тримата си съпрузи.

Когато бе запитана дали не ревнува Антонио след еротичните снимки на "Първороден грях", където той е тяло до тяло с Анджелина Джоли", Мелани отговори: "Тя може да го е имала в леглото си за осем часа пред камерите, но аз го имам всяка нощ."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай