Меган заряза Арчи в Канада за ужас на кралицата

Елизабет II и принц Филип страдат за внучето си

Меган заряза Арчи в Канада за ужас на кралицата | StandartNews.com

Меган Маркъл скоро ще се присъедини към принц Хари на Острова за последните си кралски задължения. Твърди се обаче, че тя ще остави сина си Арчи в Канада, където той ще бъде под грижите на детегледачката и приятелката на Маркъл – Джесика Мълроуни. От „Sunday Times“ предадоха, че Елизабет II и принц Филип били тъжни от новината, защото така и не можаха да прекарат достатъчно време с новото си внуче преди Мегзит и не знаят кога пак ще имат възможността да го видят. От „The Sun“ допълват, че решението на херцозите на Съсекс да оставят сина си вкъщи ще им струва допълнителни 50 хиляди паунда за охрана.

Междувременно стана ясно, че първата медийна поява на Меган след Мегзит ще бъде на събитието „Мет Гала“ през май. Очаква се херцогинята да се появи без съпруга си, а в компанията на редактора на „Vogue“ Едуард Енинфъл.

„Шоуто е само за елита и Меган е на върха в списъка с гости. Тя възнамерява да дефилира дори и без Хари, за да възстанови мястото си в Холивуд“, коментира анонимен източник.

Кралската снаха крие и друг номер под шапката си. След като се разчу, че херцогинята е подписала с Дисни за озвучаване на анимационни филми, сега се спекулира, че тя се готви да дебютира и като супергерой. Източник твърди, че е заръчала на агента си да й търси роля в жанра – искала да участва във филм с много актьори.

„Меган се готви за серия от срещи в Холивуд. Тя иска да се включи в супергеройска продукция – или да озвучава, или да играе. Тя знае, че няма как да получи главна роля, защото все пак си остава Меган Маркъл. За това иска да се присъедини към проект с голям състав – високоплатена компания, в която няма да е център на вниманието“, споделя говорителят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай