Меган пуска въдици към елита на Холивуд

Маркъл и принц Хари са получили предложения да снимат реклама и в Япония

Меган пуска въдици към елита на Холивуд | StandartNews.com

Меган Маркъл сериозно е решила да възобнови актьорската си кариера, като работи само с най-добрите режисьори, предадоха от „DailyMail“. Анонимен източник разкрива, че херцогинята на Съсекс очаква по-сурово отношение от критиците и за това си търси „изгряваща“ роля, с която да докаже таланта си пред камерата. Твърди се, че Меган е заръчала на агентите си да привлекат Ейва Дюверне, която стои зад „Селма“ и „When They See us“. Маркъл е получила много предложения за работа, но повечето били „под нейното ниво“ – и за това искала да работи с кинаджии от първа класа като Дюверне.

„Меган храни мераци да се приобщи към най-добрите режисьори, но това не означава, че те ще искат да работят с нея. Процесът по намирането на подходяща роля може да се проточи, защото тя ще желае да контролира всеки аспект на бъдещия си проект, какъвто и да е той“, допълва източникът.

Анонимният говорител разкри още, че Хари и Меган са получили предложения за работа в Япония: „Ако ги приемат и се появят дори само в една реклама, хонорарът, който биха получили, ще им стигне да платят годишната такса за охраната си. На Меган й харесва, че получава внимание от фирми, които обикновено работят само с най-добрите актьори. Тя е наясно, че трябва да започнат да печелят пари, така че не е против подобен вид ангажимент.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай