Меган: Радвам се, че се върнах

Херцогинята на Съсекс блесна в тюркоазеносиня рокля на Виктория Бекъм

Меган: Радвам се, че се върнах | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл блеснаха под дъждовните капки по време на първия си общ официален ангажимент, откакто обявиха Мегзит. „Радвам се, че се върнах“, заяви херцогинята, която бе издокарана в тюркоазеносиня рокля на Виктория Бекъм за 950 паунда в комбинация със син клъч на Стела Маккартни за 1742 паунда и високи токове на Маноло Бланик. Херцогът, разбира се, не посмя да оспори наложения от жена му стил и сложи тъмносин костюм, комбиниран със светлосиня вратовръзка.

Съпрузите се явиха на ежегодното събитие „Endeavour Fund Awards“. Церемонията почита постиженията на ранените и болни военнослужещи мъже и жени, участвали в спортни състезания. Когато са пристигнали, херцозите били посрещнати от 50 фена, които ги аплодирали, но се е чуло и едно силно освиркване, предадоха от „Daily Mail“.

„За трета поредна година имам щастието да придружа съпруга си на това вдъхновяващо събитие. Докато гледахме в Канада клиповете с номинациите, много се чудихме как ще изберем победителите, но се постарахме“, заяви пред публиката Маркъл, цитирана от „Daily Mail“.

По време на церемонията Хари и Меган са раздали четирите награди, които ежегодно се връчват от „Endeavour Fund“, основан от Кралската фондация, за да финансира спортни проекти в подкрепа на възстановяващи се ветерани.

„Двамата с Меган много се радваме, че сме отново тук, за да почетем всеки един от вас за постиженията и службата ви. Много от вас ми казаха тази вечер, че мога да разчитам на подкрепата ви. Сега съм тук, за да ви кажа, че и вие винаги може да разчитате на мен“, каза принцът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай