Чарлз не може да си отдъхне, какво крои Меган

Драмите в Бъкингам не стихват

Чарлз не може да си отдъхне, какво крои Меган | StandartNews.com

Докато кралското семейство се подготвя за следващите удари от Хари, нови слухове твърдят, че след мемоарите на принца и Меган Маркъл ще издаде собствена книга.

Според мълвата на Острова херцогинята на Съсекс "обмисля да разкаже напълно откровено за престоя си в кралското семейство... и да не остави камък върху камък".

Съобщава се, че през 2021 г. двойката е подписала договор с издателство Penguin Random House за издаване на четири книги, предаде БГНЕС.

Твърди се също, че принц Хари е получил аванс от 20 млн. долара за книгата „Spare”. Меган вече издаде детската си книга „The Bench” със същото издателство и се говори, че двойката работи по "уелнес" книга. Сега се смята, че мистериозната четвърта книга ще бъде автобиографията на Меган.

Един мемоарен бестселър би поставил Меган в добре отработената американска политическа традиция, на фона на многото спекулации, че тя може да има амбиции за изборна длъжност, като се имат предвид откровените ѝ възгледи за правата на жените и други въпроси.

Холивудски агент заяви пред The Mail on Sunday: "Честно казано, бих се изненадал, ако Меган не публикува собствената си история. Очевидно е, че принц Хари има шанс да разкаже своята, но нейната е също толкова завладяваща. Колко актриси се омъжват за принц?

Източникът добави: "Ако тя крие политически амбиции, това би имало още по-голям смисъл", като посочи, че преди да започнат да се борят за Белия дом президентите Клинтън, Обама и Тръмп са написали книги, в които са изложили своите убеждения.

Херцогинята, която е демократ, се сближи с американската "политическа кралска фамилия" Кенеди и миналия месец беше удостоена заедно със съпруга си с награда от организацията с нестопанска цел за човешки права "Робърт Ф. Кенеди".

Ръководителят на организацията Кери Кенеди - племенница на бившия президент на САЩ Джон Ф. Кенеди, заяви, че Съсекс са получили наградата за позицията си срещу "структурния расизъм" в кралското семейство.

Меган е и добра приятелка на феминистката икона Глория Стейнъм, която все още е тясно свързана с либералната политика. Приятелка на Стейнъм заяви: "Меган има силни възгледи, които до голяма степен съвпадат с тези на Глория по отношение на социалната справедливост и правата на жените. Глория я окуражава да изрази мнението си".

Някои обаче предупредиха, че Съсекс може да са застрашени от прекомерното си излагане на показ.

Един от високопоставените холивудски мениджъри каза: "Имахме интервюто с Опра Уинфри, след това сериала на Netflix, а сега имаме и книгата на Хари. Трябва да се запитате дали светът наистина има нужда да чуе историята на Меган точно сега? Ако аз я съветвах, щях да я предпазя от прекалено бързо издаване на книга, защото има реална опасност хората да започнат да изпитват "умора от Съсекс".

"Настъпва момент, в който хората могат да решат, че са чували едни и същи истории твърде много пъти. На някакъв етап трябва да се промени разказът и да се съсредоточи върху бъдещето, а не върху миналите прегрешения."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай