Меган Маркъл пренебрегна годежния пръстен

Херцогията се появява на Деня на нациите без бижуто на Хари

Меган Маркъл пренебрегна годежния пръстен | StandartNews.com

Меган Маркъл пренебрегна годежния пръстен

 

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл се появи на Деня на нациите без пръстена, подарен й от принц Хари за годежа им, съобщава Daily Mail.

Това е бижу от жълто злато с три диаманта, единият от които е донесен от Ботсвана, а другите два принадлежат на майката на Съсекския херцог, принцеса Даяна. Известно е, че самият принц Хари е автор на неговия дизайн.

Фенове обаче забелязаха, че на този ден, 11 март, на ръцете си Меган Маркъл е носила само сватбеният пръстен, друг тънък пръстен на палеца и гривна. Експертите смятат, че 37-годишната херцогиня не е успяла да постави годежния си пръстен заради подуването на пръстите й по време на късната бременност. На събитието Маркъл е била в зелена рокля на Erdem с къси ръкави и обувки с висок ток на Aquazzura.

Денят на нациите е празник на 53 страни - участници в международната общност на Съюза на нациите - асоциация на независими държави, които преди са принадлежали на Британската империя и признават британския монарх за символ на единството. Празнува се ежегодно през втория понеделник на март.

През февруари Меган Маркъл се появи в тоалет за 98,945 паунда (около 8,5 милиона рубли). По време на съвместното посещение със съпруга си в Мароко тя беше облечена в широка дълга рокля с телесен цвят, изработена по индивидуална поръчка от дизайнерите на френската модна къща Dior.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай