Мечтата на зевзеците: Сестра Жекова по бански

Васил Бинев и Моньо Монев разказаха за снимките на „Откраднат живот“

Мечтата на зевзеците: Сестра Жекова по бански | StandartNews.com

Васил Бинев и Моню Монев, които 10 сезона са рамо до рамо във Военния театър, а пет сезона си партнират в „Откраднат живот“, бяха единодушни в „Събуди се“, че сериалът ще им липсва. „Няма как да не е тъжно след повече от 500 епизода. Аз участвам от пети сезон, а от тогава е имало толкова интересни срещи и моменти“, разказа Бинев, който се прочу като  безскрупулния злодей, склонен към убийства Иво Фотев.

„Разделяме се с чувство за удовлетвореност - финалът ще бъде подобаващ. Моят доцент Мазов е много труден човек, голям професионалист, но и с известна характеропатия. И на сън да ме бутнеш, знам какво ще каже и как ще реагира. Познавам го безкрайно добре и знам дори как носи чехлите у дома си, защото самият аз предложих да ги влачи, така че да се отличава. Интересното е какво се случва с него, когато го хвърлиш в неочаквани  обстоятелства. Така че не само Мазов имаше възможност да излезе от зоната на комфорт, но и аз като актьор“, сподели Моню Монев.

Пак той издаде една от смешките на снимачната площадка. „Често се забавляваме, измисляйки онези кадри, които бихме направили, ако ние пишехме сценария. Между тях е и мечтата ни ей така, както си стоим, главната сестра Жекова да мине пред нас по бански на ролкови кънки“, разкри един от най-големите зевзеци в екипа как се задяват с Мартина Вачкова, която от самото начало на сагата се вихри като вездесъщата Магда Жекова.       

Краят на незабравимата история стартира на 23 февруари по Нова телевизия. Във „Финалът“ зрителите ще видят истинска трансформация в доцент Мазов, който ще покаже друга неподозирана страна. В болницата ще се завърне и Фотев, който отново ще се опита да промени ситуацията и политиката в своя полза. Феновете ще видят и как продължават любовните интриги между двете двойки, които винаги са на ръба - доктор Тасев и доктор Чилингирова, доктор Хаджихристев и сестра Кая Райкова.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай