Мъж се обеси 4 месеца след жена си

Мъж се обеси 4 месеца след жена си | StandartNews.com

Жена полетя от 3-ия етаж на дома си в Сандански

Хаджидимово. Самоубийство на 54-годишния Велик Ш. потресе жителите на град Хаджидимово. Мъжът се обесил, а тялото му е открито в понеделник следобед на тавана на къщата. В нея живеел мъжът с двете си деца, които са ученици. Драмата е огромна, тъй като само преди 4 месеца край на живота си чрез обесване сложила и съпругата на Велик. А дотогава двамата се трудели всеки ден, отглеждали тютюн. Понякогя отскачали на гурбет в съседна Гърция. Били работливи, нямали конфликти с никого. Никой не знае да е имало скандали и между самите съпрузи. Семейството живее в ромската махала на Хаджидимово. В малкия град се коментира, че съпрузите теглили кредит, който не могли да обслужват, а кредиторите започнали да ги притискат.

„Нямаме такива данни. Обесилият се непрекъснато повтарял, че не може да живее без жена си и ще я последва. По случая е образувано досъдебно производство, категорично става въпрос за самоубийство", казаха от ОД на МВР – Благоевград.

45-годишна жена пък скочи от третия етаж на семейния апартамент в курортния град Сандански. В понеделник следобед Ана П. полетяла от балкона на дома си. Сигнал за инцидента е подал нейният съпруг. При прегледа в местната болница е установено, че има фрактура на прешлени. „Данните са за умишлен скок от третия етаж. Пострадалата е закарана за лечение в столичната клиника „Пирогов", няма опасност за живота й", уточниха от полицията в Благоевград.

Не спират самоубийствата и опитите за тях в Пиринския край. Млад мъж скочи от 11-ия етаж на блок в благоевградския квартал "Запад" към 00,50 часа в понеделник през нощта. 35-годишният Р.С. е издъхнал на място. Лекари от Спешен център само са констатирали смъртта му. По данни на полицията мъжът е живял с майка си в апартамента, от който е скочил. Имал е психични проблеми.

Това бе седмото самоубийство след скок от високо само в областния център от началото на годината. Само преди дни, на 9 ноември, 60-г. благоевградчанин загина след падане от третия етаж на дома си в квартал „Ален мак". През февруари двама – 50-годишен мъж и млада жена, се самоубиха само в рамките на 5 дни. 22-годишен студент падна преди повече от месец от тераса в кампоса на Американския университет, седмица след това 38-годишен мъж скочи от 5-ия етаж. 54-годишна жена загина на 26 октомври след скок от третия етаж на дома си на улица „Шар планина" в благоевградския квартал „Освобождение".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай