Мъж лази 2 км с разкъсан далак след катастрофа

Мъж лази 2 км с разкъсан далак след катастрофа | StandartNews.com

Пострадал при катастрофа пълзя близо 2 км между Хасково и Минерални бани, за да потърси помощ. Иван Иванов - Дългия се е влачил по пътя с разкъсан далак, увреден черен дроб и пневмотракс на белия дроб. На място е загинал 44-годишният шофьор на "Фиат Пунто" Димо Петров, който без видими причини кривнал от пътя и се забил последователно в няколко дървета. Оцелелият Иван е на 58 години, по второкласния път нямало движение, а той не разполагал с телефон, за да извика помощ.

30-годишен мъж загина на място няколко часа по-късно на пътя Сливен - Ямбол. Управляваната от него "Хонда Акорд" се преобърнала в селскостопанска нива.

Поредният инцидент, деца пресичащи на пешеходна пътека, пък стана във Варна. Хлапетата са на 10 и 11 години и са блъснати, докато пресичат зебрата пред училище "Елин Пелин". Прегледани са и са изписани от болницата. Заедно с тях в отделението било 15-годишно момче, което е ударено на тротоара от бясно движещо се "Мицубиши Галант" в село Тополи. Шофьорът бил с 3.15 промила алкохол в кръвта. На 31 май пък 22-годишна варненка изпрати пешеходка в кома, отново при сблъсък на "Зебра".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай