Майката от Кнежа скоро ще си върне децата

Майката от Кнежа скоро ще си върне децата | StandartNews.com

Кнежа. Младата майка от Кнежа, която живееше в много лоши условия на живот и не можеше да бъде заедно с двете си деца, скоро ще си ги върне. Това стана ясно от сутрешния блок на ТВ. 23-годишната Тереза Коцева бе принудена да ги даде в приемни семейства, защото нямаше ток и други необходими предпоставки за отглеждане на деца.

Добри хора вече са платили сметката за ток на жената, изпратили са много дрехи, храна и други неща за децата. Тереза каза, че днес ще подаде молба до социалните, с която да поиска да й върнат децата.

"Чувствам се в приповдигнато настроение. Нямам търпение да си дойдат децата. Всеки ден ходя да кърмя малкия", каза жената и уточни, че събира касовите бележи за нещата, които е купила с парите на хората, за да е коректна с тях.

"Вече имам толкова много колички, че не знам какво да ги правя. Вече съм се договорила с 2-3 жени, на които ще им ги дам, защото имам нужда", обясни още жената, която се надява скоро да си намери работа.

В най-кратки срокове децата ще бъдат с майка си, уточни адвокат Пламен Димитров, който помага на Тереза с юридически съвети.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай