Майкъл Дъглас и жена му остават заедно

Майкъл Дъглас и жена му остават заедно | StandartNews.com

За всеки случай, ако някой се е съмнявал - Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са инвестирали доста усилия, за да възкресят брака си след кратката им раздяла през 2013 г. Холивудската двойка, носители на "Оскари", отпразнува своята 15-годишнина - но невинаги са цъфтели под знака на семейното щастие. 71-годишният актьор даде ексклузивно откровено интервю за списание "AARP", в което разкри, че и двамата са се били ангажирани еднакво силно със спасяването на съжителството.

"Няма шанс да се запази една връзка, ако единият е вече на вратата. Иска се работа и от двете страни", сподели тайната си Дъглас. Той се раздели с 46-годишната си половинка след тежък период, в който се бореше с рак на гърлото. По това време пък беше разкрито, че Катрин страда от биполярно разстройство. "Сега и двамата сме по-зрели и мъдри. Това идва естествено с времето. Ние сме благословени", сподели и Катрин. Съпругът й е по-благодарен и признателен на семейството си, след като победи страшната болест в четвърти стадий. "Сега съм по-мотивиран и по-отговорен. Искам да бъда тук още известно време", споделя още актьорът. От пет години той е в ремисия и се чувства добре. Двамата имат две деца - Дилън на 15 и Карис на 12. Дъглас има и по-голям син Камерън, който е от пет години в затвора за употреба на наркотици и ще остане там до 2018 г. "Виждам го два пъти в месеца, защото затворът е близо до дома ни", споделя още Майкъл.

Вчера стана ясно, че актьорът ще получи почетен "Сезар" за 2016 г. Наградата, смятана за френски еквивалент на награда "Оскар", ще му бъде връчена на 26 февруари на церемония в Париж. "Майкъл Дъглас, превъплътил се в различни роли, остави следа в американското кино, която го превърна в голяма звезда и легенда", заяви президентът на Академия "Сезар" Ален Терзиан. Сред предишните носители на отличието са Шон Пен, Кейт Уинслет, Скарлет Йохансон, Мерил Стрийп, Кевин Костнър, Харисън Форд и Дъстин Хофман.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай