Мая с огромно признание към Крум Савов. Изненадата

Какво каза съпругата му за Левски

Мая с огромно признание към Крум Савов. Изненадата | StandartNews.com

Станимир Стоилов ми е любим, знаеш. От Левски двете имена, които са причината въобще да имам някакво синьо пристрастие, са Станимир Стоилов и Гонзо.

Разбрах, че че единият е станал звезда и всъщност след мача се говори повече за него, отколкото за самия отбор. За Станимир Стоилов-Мъри говоря. Това каза Мая Савова на своя съпруг в началото на предаването „Крум Савов Live“ по Телевизия 7/8.

Странна е между другото тази ситуация, наистина това не е много често срещано във футбола, в един отбор най-голямата звезда да е треньорът. Най-популярния, най-харесвания, най-обичания, публиката скандира неговото име, въпреки че той от доста средно на моменти класа и възможности ниво футболисти, успя да състави психологически, тактически, емоционално и физически толкова стойностен тим=

И още три дни да бяха играли, нямаше как се случи. В един момент се оживиха домакините, обаче нямаше ситуация, в която да си кажеш: край, заминаха нашите. Левски отстрани тим с бюджет от 50 милиона евро, коментира Крум Савов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай