Понеделник,

Мая с огромно признание към Крум Савов. Изненадата

От: Редактор -
9024
Мая с огромно признание към Крум Савов. Изненадата
A
A
A

Станимир Стоилов ми е любим, знаеш. От Левски двете имена, които са причината въобще да имам някакво синьо пристрастие, са Станимир Стоилов и Гонзо.

Разбрах, че че единият е станал звезда и всъщност след мача се говори повече за него, отколкото за самия отбор. За Станимир Стоилов-Мъри говоря. Това каза Мая Савова на своя съпруг в началото на предаването „Крум Савов Live“ по Телевизия 7/8.

Странна е между другото тази ситуация, наистина това не е много често срещано във футбола, в един отбор най-голямата звезда да е треньорът. Най-популярния, най-харесвания, най-обичания, публиката скандира неговото име, въпреки че той от доста средно на моменти класа и възможности ниво футболисти, успя да състави психологически, тактически, емоционално и физически толкова стойностен тим=

И още три дни да бяха играли, нямаше как се случи. В един момент се оживиха домакините, обаче нямаше ситуация, в която да си кажеш: край, заминаха нашите. Левски отстрани тим с бюджет от 50 милиона евро, коментира Крум Савов.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички