Матю Пери продължава да трупа милиони

Свързано е с актьорите от Приятели и родителите му

Матю Пери продължава да трупа милиони | StandartNews.com

Дори и изпратен в по-добрия свят, Матю Пери продължава да трупа много пари.

Целият актьорски състав на „Приятели“ ще прибира годишно по 20 милиона долара. Те ще идват в сметката и на екранния Чандлър Бинг докато се излъчва хитовата поредица, независимо, че него вече го няма на белия свят, казва адвокатът Тре Ловел пред известно американско издание.

Любимият на милиони зрители актьор си отиде на 28 октомври. Той бе намерен мъртъв в джакузито си, в дома си в Лос Анджелис.

Според смъртният акт звездата е намерена в безсъзнание във ваната си. По трупа му не са открити нито наранявания, нито пък заболявания. Въпреки това токсикологичният доклад все още не е завършен напълно. Ако все пак се установи, че той е употребил наркотици, тогава може да се намеси и прокуратурата.

След неочакваната смърт на холивудската знаменитост мнозина се питат кой ще наследи богатството му. Матю Пери никога не се е женил, нито има деца.

Ако актьорът не е направил завещание, тогава парите му отиват при неговите родители. Те ще се разпределят поравно между бащата Джон Бенет Пери и майка му Сюзън Мари Морисън.Докато бе жив Матю Пери сподели, че е похарчил близо девет милиона долара, в продължение на десетилетия, за да се спаси от зависимостта си към алкохола и дрогата, пише Клюки.бг.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай