Вторник,

Мариян каза заради коя щеше да остане във "Фермата"

От: Агенция Стандарт -
1045
Мариян каза заради коя щеше да остане във "Фермата"
A
A
A

Въпреки че повечето хора във „Фермата“ са в играта с цел да победят, един от тях избра да напусне по собствена воля. Мариян Щерянов си взе сбогом с останалите участници в играта и се отказа от възможността да спечели 100 000 лева. Това стана, след като нарани ръцете си и не можеше да се включи в работата наравно с останалите.

В студиото на „Тази събота и неделя“ Мариян призна, че до известна степен съжалява за решението си да напусне, но вече е бил казал, че ще го направи. „Един мъж като каже „да“, трябва да е „да“ и като каже „не“, трябва да е „не“, сподели той убежденията си.

Единственото, което е можело да го задържи, е било ако Десислава беше поискала това от него. Двамата са се запознали още на кастинга за шоуто и са станали много близки. Именно на нея стиска палци той в първия дуел, който ще бъде между Деси и Теодора.

Миналото на Мариян стана тема на оживени дискусии, след като той призна, че някога е участвал в престъпна група. Най-голямото съжаление от този период е, когато е приел пари, за да атакува физически майка и дъщеря. Младият мъж и до днес съжалява за постъпката си.

Той сподели, че е поискал прошка от майката и в известна степен я е получил, но самият той все още не може да си прости и сумата, която е получил за да извърши това, му се вижда съвсем незначителна на фона на греха, който все още носи в сърцето си.

Мариян не общува с баща си и не желае да има контакт с него. Той не му липсва и младежът никога не е чувствал отсъствието на бащинска фигура в живота си. Тази роля се изпълнява от майка му, която е едновременно много силна и оправна жена, но и може да дарява майчинска обич и нежност.

Друга важна жена в живота му е момичето, на което е подарил сърцето си. Мариян не разкри коя е тя, но сподели, че е „луда и много силна“. Готова е да го последва навсякъде и не е типичната млада жена.

Днес младият мъж иска да живее спокоен живот. Има си градинка и отглежда различни култури. Той обаче не се е отказал напълно от адреналина и си го набавя с екстремни спортове – планинско колоездене, скокове с парашут, бънджи и автомобили.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички