Мариян каза заради коя щеше да остане във "Фермата"

Младият мъж призна, че до известна степен съжалява за решението си да напусне

Мариян каза заради коя щеше да остане във "Фермата" | StandartNews.com

Въпреки че повечето хора във „Фермата“ са в играта с цел да победят, един от тях избра да напусне по собствена воля. Мариян Щерянов си взе сбогом с останалите участници в играта и се отказа от възможността да спечели 100 000 лева. Това стана, след като нарани ръцете си и не можеше да се включи в работата наравно с останалите.

В студиото на „Тази събота и неделя“ Мариян призна, че до известна степен съжалява за решението си да напусне, но вече е бил казал, че ще го направи. „Един мъж като каже „да“, трябва да е „да“ и като каже „не“, трябва да е „не“, сподели той убежденията си.

Единственото, което е можело да го задържи, е било ако Десислава беше поискала това от него. Двамата са се запознали още на кастинга за шоуто и са станали много близки. Именно на нея стиска палци той в първия дуел, който ще бъде между Деси и Теодора.

Миналото на Мариян стана тема на оживени дискусии, след като той призна, че някога е участвал в престъпна група. Най-голямото съжаление от този период е, когато е приел пари, за да атакува физически майка и дъщеря. Младият мъж и до днес съжалява за постъпката си.

Той сподели, че е поискал прошка от майката и в известна степен я е получил, но самият той все още не може да си прости и сумата, която е получил за да извърши това, му се вижда съвсем незначителна на фона на греха, който все още носи в сърцето си.

Мариян не общува с баща си и не желае да има контакт с него. Той не му липсва и младежът никога не е чувствал отсъствието на бащинска фигура в живота си. Тази роля се изпълнява от майка му, която е едновременно много силна и оправна жена, но и може да дарява майчинска обич и нежност.

Друга важна жена в живота му е момичето, на което е подарил сърцето си. Мариян не разкри коя е тя, но сподели, че е „луда и много силна“. Готова е да го последва навсякъде и не е типичната млада жена.

Днес младият мъж иска да живее спокоен живот. Има си градинка и отглежда различни култури. Той обаче не се е отказал напълно от адреналина и си го набавя с екстремни спортове – планинско колоездене, скокове с парашут, бънджи и автомобили.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай