Мара Отварачката би отбой за автобиография

Звездата призна, че има истории, които не са за разказване

Мара Отварачката би отбой за автобиография | StandartNews.com

Мария реши да запази тайните си и се отказа да пише автобиография, както се беше заканила през лятото. Това сподели самата тя в ефира на Би Ти Ви.

Бившата звезда на "Пайнер" обяви, че ако реши да опише житейската си история, на много места ще трябва да сложи "х", защото случките не са за разказване и биха обидили много хора. Тя се пошегува, че ще трябва да издири и да си купи парцел на Марс, където да заживее, защото Земята ще й се стори тясна от всички гневни персонажи, които трябва да включи в автобиографията си.

Миньончето прекрати кариерата си на певица през лятото. Феновете й останаха съкрушени от шокиращата новина, а много от тях предполагат, че е влязла в "Маскираният певец". Така или иначе, звездата не поясни защо е решила да се пенсионира от сцената и изглежда, че не възнамерява да разкрие причината скоро. Тя разкри още, че иска за пореден път да мине под венчилото. "Готова съм пак да съм булка. Пак бих се омъжила, но само за един мъж. Един-единствен, който е в моята глава", сподели Мария пред медии, но без да пояснява кой е мистериозния избраник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай