Сряда,

Мария Илиева с шокираща изповед, какво преживя

От: Агенция Стандарт -
6100
Мария Илиева с шокираща изповед, какво преживя
A
A
A

Мария Илиева най-накрая сбъдна мечтата си да се радва на щастливо семейство и деца. Музикалната звезда призна в интервю за Деси Банова-Плевнелиева по Нова, че откакто е майка, се чувства по-мъдра, по-уравновесена и по-спокойна.

Мария има две деца - Александър, на 4 г., и на малката София, която съвсем скоро ще има първи рожден ден.

Илиева споделя още, че за първи път успява да намери баланс в живота си: „С лекота ми се случи. Може би заради окриляването, което любовта и семейният уют ти дават.“

Певицата е на мнение, че всичко в живота й се случва в точния момент.

"Аз съм от жените, които винаги са си представяли да имат едно голямо семейство и много деца. Дотук са две... Да видим. Чувала е от свои приятелки, че след второто дете няма голяма разлика и като натоварване, и като ангажимент – второто дете сякаш те учи на всичко, което трябва да научиш, за да се справиш и с повече от две."

След раждането Мария някак естествено минава през периода на следродилната депресия. Но след него е щастлива и благодарна - за всичко, което има.

„Един ден просто се чувствах безпомощна, тъжна. Нямах представа какво да правя с това мъничко същество. После осъзнах, че това изобщо не съм аз.“ Казва още, че помни доброто, помни подадената ръка. И признава, че макар и на по-зрял етап от живота си, тя получава във връзката си с бащата на София - Александър Междуречки, всичко, за което някога е мечтала.

„Рядкост е да свързваш събитията в живота си с усещане за вечност, за вричане, за безкрай. Благословена съм това да се случи точно на мен. Явно съм била добро момиче.“


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Мария Илиева