Мария Илиева избяга в Маями при млад лъв

Говори се, че родната певица е забърсала американско гадже

Мария Илиева избяга в Маями при млад лъв | StandartNews.com

Мария Илиева отиде по работа в Маяма заедно с тригодишния си син Александър. Признава, че не бърза да се връща у нас. 

"Чувствам се добре тук, защото противоепидемичните мерки и рестрикции не са толкова строги. Имам повече свобода, а и времето е по-топло. Живея в САЩ от време на време със сина си. Интересно ми е да обменям мисли, идеи и опит с хора от американския шоубизнес. Имам планове, но нещата не се случват толкова бързо", споделя звездата.

Певицата не изключва възможността да се установи в слънчевия Маями за постоянно в някой бъдещ момент. Покрай пътуването й тръгнаха слухове, че тя си е хванала младо гадже там. Според мълвата родната изпълнителка има флирт с тъмнокож мачо на около 20 години, с който първоначално имали професионални отношения.

Илиева обаче пази в тайна личния си живот. "Всеки има върхове, спадове, разочарования, щастие, но личното пространство ми е свидно. Много мразя някой да се завира в моя интимен свят", заяви наскоро певицата.

Мария от край време си пада по млади лъвове. По едно време за неин потенциален партньор се спрягаше и Иво Аръков, който наскоро призна, че има жена до себе си, но не разкри подробности около възлюбената си. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай