Неделя,

Мария Игнатова сложи край на "Папараци"

От: Агенция Стандарт -
648
Мария Игнатова сложи край на "Папараци"
A
A
A

Мария Игнатова сложи край на "Папараци". В ефир през уикенда тя обяви последния епизод на продукцията. Не стана ясно обаче дали водещата имаше предвид, че е финалният само на сезона или въобще. Тв таблоидът излиза във ваканция и все още не се знае дали ще се завърне. "Папарашкият сезон свършва, започва летният", отбеляза Игнатова.

Любопитно е, че по време на финалния епизод бе направен обзор на цялото предаване. Бяха показани кадри на шоуто от времето му с водещата Николета Лозанова, през сменилата я Венета Райкова, до самата Игнатова, която заради него се премести от Нова в bTV. Според последните слухове, дори и продукцията да се завърне през есента, тя най-вероятно ще бъде с нов водещ, а Мария ще се върне в екипа на Маги Халваджиян за следващия си проект.

"Започва "Папараци" като за последно", каза Игнатова на финала и посрещна госта си - продуцента на шоуто Иван Христов. Тя припомни, че първият гост в обновеното предаване, на което стана водеща, беше другият продуцент Андрей Арнаудов, което също провокира спекулации, че е дошъл краят на формата.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com