Петък,

Мария и Нойзи разказаха как пламнала любовта им

От: Редакция -
1786
Мария и Нойзи разказаха как пламнала любовта им
A
A
A

Мария Игнатова  и Вайло Цветков - Нойзи направиха своята равносметка за изминаващата 2021-ва година Тя събра журналиста и телевизионната водеща – двамата се венчаха в края на месец септември в село Житен.

„Щастието не е събитие, а процес“, разкриха те в предаването "120 минути" по бТВ. Развитието на романтичните си взаимоотношения двамата също определиха за процес, в който нещата са се случвали „плавно“, въпреки дългогодишното им познанство.

Връзката им Мария Игнатова сравни с „Книга, която не искаме да приключи, и заедно дописваме страниците…“. Двамата добавиха и своето философско виждане, че „Щастието не е абсолютна категория“, а „Животът има върхове и спадове…“.

Изминалата година отново определят като „процес“. Според тях пандемията е намалила бързите обороти на живота, който водим.

„Екзистенциалният вакуум не ни се е отразил, нямаме проблем да седим сами, изолирани в някаква степен“, добавят Мария и Ивайло. Отбелязват като най-важно, че човек трябва да се запита „защо“, тъй като „когато си обясняваш нещата, се живее по-леко“.

Нойзи  пожела на зрителите да не забравят, че „не празнуваме това, че не сме на работа, а празнуваме Рождество Христово“. Сред останалите пожелания на политолога бяха „по-малко дигитално време“ и „по-малко лош вкус“.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com