Мария Бакалова стана лице на "Диор"

Чувствам се, сякаш съм избягала в света на мечтите си, коментира българката в Холивуд

Мария Бакалова стана лице на "Диор" | StandartNews.com

Българската звезда в Холивуд Мария Бакалова стана рекламно лице на "Диор". Бургазлийката е била избрана да представи новата колекция Пролет-Лято 2021. 

View this post on Instagram

A post shared by Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

"Да нося висша мода и всички красиви дрехи, като тези на "Диор", е едно от най-добрите преживявания в живота ми", споделя актрисата в интервю за "Вог", предаде bTV. "Чувствам се, сякаш съм избягала в света на мечтите си! Браво, Мария Грация Чиури – прекрасна колекция. Ще взема по едно от всичко, моля!", споделя още тя.

Мария Бакалова облича различни сетове от новата колекция на Чиуро. За снимкките работи пряко със стилистката Джесика Пастер. 

"Винаги съм обичала модата и дрехите. Бях много добра в пазаруването в ретро стил", казва Бакалова. 

Червеното е един от актуалните цветове, които "Диор" налага в момента. Съвсем скоро Нина Добрев показа зашеметяваща визия с червена рокля за представянето на червилото на "Диор" - Red Smile.

Споделяйки в Инстаграм визията си за "Диор", Бакалова получи и неочаквано предложение за брак. "Ще се омъжиш ли за мен?", написа в коментар един от последоватлите й. "Така ще получиш и американско гражданство", допълни той. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай