Марго Роби покани Хари и Меган на вечеря

Актрисата често купонясваше с принца преди той да създаде семейство

Марго Роби покани Хари и Меган на вечеря | StandartNews.com

Марго Роби отново изрази своята подкрепа за принц Хари и Меган Маркъл. Тя призова херцозите на Съсекс да дадат време и шанс на Лос Анджелис, за да го почувстват като свой дом. Съпрузите се преместиха в града на ангелите по-рано тази година, след като се оттеглиха от кралските си ангажименти, но по-късно стана известно, че семейството е избрало дом извън града в Сан Марино, защото Хари не харесал градската суматоха на мегаполиса.

Австралийката Роби, която се премести в Ел Ей, след като прекара доста време в Лондон, заяви, че макар да е не е лесно да се почувстваш в града на ангелите като у дома си, той има какво да предложи. Звездата от „Вълкът от Уолстрийт”, която често купонясваше с принца, преди той да започне връзката си с Меган, преди това заяви, че иска да покани двойката на вечеря: „Не сме вечеряли семейно, но със сигурност бих го направила. Винаги, когато се срещах с Хари в Лондон на партита, той се забавляваше много, така че би било чудесно да ги поканя и двамата”.

Марго смята, че тя и съпругът й Том Акърли могат да се свържат с кралското дуо – което има 15-месечен син Арчи, за да могат да обменят съвети за живота в мегаполиса. Междувременно стана ясно, че Хари няма търпение да научи сина си да играе ръгби, предаде БГНЕС. Принцът възнамерява да намери умалени топки за игра и да тренира Арчи на интересния спорт в обширната градина на новата им къща в Санта Барбара.

Говорейки с играчи, треньори и доброволци в лигата по ръгби, Хари каза: „Нуждая се от няколко мини топки за ръгби, за да мога след това да включа Арчи в играта, защото в момента е невъзможно да се намерят подобни топки. Късметлии сме да имаме голям двор и трябва да покажа на сина си как се играе, а после да го запиша в някаква ръгби-лига”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай