Мамят във Фейсбук с името на Крисия

Мамят във Фейсбук с името на Крисия | StandartNews.com

Мошеници искат пари чрез SMS-и в подкрепа на талантливото дете

Мошеници опитват да спечелят пари чрез SMS-и, като използват името на малката певица Крисия от Разград. От фалшив профил на момиченцето в социалната мрежа Фейсбук се отправя покана към почитателите й да гласуват по телефона в нейна подкрепа, за да спечели тя приза в певчески конкурс "Пролет над Разград".

Крисия няма личен профил в социалните мрежи, не знае нищо за такъв концерт и не се нуждае от описаната подкрепа, категорични са родителите на деветгодишното дете - Ангелина Попова и Марин Тодоров. Семейството напомня, че всички страници в глобалната мрежа, регистрирани с нейното име, са фалшиви и детето няма нищо общо със съдържанието, публикувано в тях.

Крисия доби национална известност с участието си в "Шоуто на Слави", където грабна сърцата на зрителите и спечели конкурса за сценична партньорка на малкия господин Андреев. Звездната слава й отреди и правото да изпее химна на България на националния стадион "Васил Левски" преди мача на шампионите от "Лудогорец" с италианския "Лацио", в който българските "орли" се бореха за класиране в турнира на Шампионската лига.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай