Мадам Мулти с фурор в Дубай

Жъне успехи на международен инвестиционен форум на семейните бизнеси

Мадам Мулти с фурор в Дубай | StandartNews.com

Фурор в Дубай прави Мадам Мулти. В средата на декември Дарина Павлова изненадващо се появи на 13-ия международен инвестиционен форум на семейните бизнеси, който се проведе в един от хотелите на изкуствения остров Палм Джумейра в Дубай, съобщи ПИК.

На събитието вдовицата на Илия Павлов участва като част от екипа на своя зет Тарек Микнас, чиято фамилия притежава огромна империя с интереси в рекламата, в бизнеса с недвижими имоти и хотелиерската индустрия.

На своите партньори, сред които милионери от Саудитска Арабия, Дубай, Бахрейн, САЩ, Русия и Белгия, Микнас представял тъща си като посредник по инвестиции и развитие.

По всичко личи, че Дарина вече "бере плодовете" на контактите, които е завързала на форума. Тези дни богаташката направи своята премиера за разкошно светско събитие, каквото може да се случи само в Дубай и никъде другаде, съобщи още ПИК.

Мадам Мулти се оказа сред ВИП-гостите за рождения ден на една от най-влиятелните знаменитости в Близкия Изток. Грандиозен купон с много блясък и скъпоценни камъни вдигна моден инфлуенсър №1 в Дубай и създателка на лайфстайл блога "I Woman of the World" Фархана Боди.

Павлова спазила дрескода на партито. Тя се появи в реплика на тоалета на рожденичката - двете дами позираха една до друга с дълги рокли с дълбоки цепки, като Дарина, нищо, че е по-възрастна от Боди, бе доста по-щедра в разголването на бедрото, отколкото приятелката си.

Звездното парти се състоя в ресторанта на един от най-известните кулинари в света - шеф Даниел Булуд - "Brasserie Boulud". Сред пищно подредени маси и изобилие от кристали се изтърсиха много знаменитости.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай