Мадам Мулти махна 20 кг. Тяло на русалка (СНИМКА)

Пусна горещи плажни снимки

Мадам Мулти махна 20 кг. Тяло на русалка (СНИМКА) | StandartNews.com

Мадам Мулти махна оперативно 20 килограма и отново разхожда тяло на русалка по плажовете на луксозния курорт Сейнт Бартс, намиращ се насред Карибско море.

Сн.: "Ретро"

Милионерката Дарина Павлова се е подложила на десетата си пластична операция и е неузнаваема, пише "Ретро". Според близки до мадам „Мулти“ тя си е направила пълна липосукция на тялото, благодарение на която пластичният й хирург я е лишил от 20 килограма излишно тегло.

В последните години вдовицата на Илия Павлов се беше поокръглила, но след интервенцията отново е с манекенски мерки. 

60-годишната Дарина пусна плажни снимки, от които е видно, че е значително вталена, а освен това кожата ѝ е напълно опъната – ефект, който би могъл да бъде постигнат единствено оперативно. 

Сн.: "Ретро"

Клюката гласи, че Дарина отскоро има нов мъж до себе си, заради когото пак е залитнала до крайности в манията си за вечна младост. Съпругата на убития бос на „Мултигруп“ Илия Павлов отдавна е пристрастена към пластичната хирургия.

60-годишната бизнес дама е рекордьор по пластични операции и отдавна се говори, че е подобрявала няколко пъти бюста си, има изкуствени нос, брадичка, скули, както и безброй лифтинги на лицето за опъване на бръчки.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай